Misli o letu 2017

 

Živeti svoje sanje se zgodi samo od sebe. Takrat ko si pripravljen…. Pripravljen biti vse kar si. Ko v sebi prepoznaš svojo ranjenost, žalost, osamljenost, si končno popolnoma odkrit do sebe in drugih. Takrat spoznaš kakšen kreator si in si vedno bil. Od te točke dalje lahko z veliko lahkotnostjo začneš zavestno kreirati svoj svet, te ni strah lastnih sanj in najglobljih strasti.

Zaveš se, da si na tej zemlji zato, da delaš tisto kar je tvoja resnična srčna strast, ki se lahko spreminja iz trenutka v trenutek in je še vedno vse ok. Kaj pa je v resnici lepšega kot da se potopimo v čarobnost neznanega in ob tem uživamo tisto otroško radoživost in radovednost, ki smo jo na svoji poti kar nekako izgubili ali pa pozabili nanjo?

Leto 2017 mi je podarilo res ogromno. Doživela sem nepričakovano potezo s strani ljubljene osebe, ki je najin odnos popeljal skozi hude viharje do varnega pristana. Prejela sem sum na hudo bolezen s strani zdravnikov, ki bi mi popolnoma spremenila življenje. Dokončne preiskave bi lahko opravila šele v letu 2018, pa so me po čudežu (hvala dragi Univerzum) nanje poklicali že letos oktobra in izvidi so bili na moje neizmerno veselje negativni. Nepopisno srečna sem in neizmerno hvaležna.

Ja, v letu 2017 sem naredila res velikanski premik naprej. Srečala in spoznala sem ogromno čudovitih ljudi. Naučila sem se neverjetno veliko, tako na strokovnem področju kot na nevidnem energijskem, lahko bi rekli dušnem nivoju. Še bolj sem ozavestila dejstvo, da drugih ne ocenjujem ali obsojam. Nisem v njihovi koži in nobene pravice nimam za to. Pomagam, kadar in kolikor lahko. Vsak ima pravico do svojega mnenja. Vsak drugače doživlja svojo realnost. In to spoštujem.

Odprla sem se neznanemu in sprejela (kot bi na to gledala v preteklosti) zame nenavadne odločitve. Čudovito leto je za mano. Zelo sem hvaležna zanj. Hkrati se zelo veselim novega leta. Sedaj zavestno kreiram in se veselim rezultatov kot majhen otrok. Skačem od veselja in sem srečna za vsak trenutek, ki ga doživim. Včasih se mi dozdeva, kot da živim v svojih sanjah, pa me vedno še kaj preseneti, ko je vse skupaj še boljše, kot sem si predstavljala. Hvala. Hvala. Hvala. Hvala. Hvala leto 2017 in hvala vsem vam, ki ste ali pa ste kadarkoli bili del mojega življenja in hvala vsem, ki še boste. Rada vas imam.

Vsako jutro, ko se zbudimo, smo nepopisan list papirja. Nasmehnimo se in pomislimo:”Kaj mi bo lepega prinesel ta dan?”

Sprejmimo se takšne kot smo, točno takšne kot smo, imejmo se radi in si recimo: JAZ SEM DOVOLJ!

Od tu naprej, so SANJE samo še RESNIČNOST.

SREČNO 2018 vam želim

 

Nataša