Pozdravljeni vsi, ki prisegate na prehrano brez glutena

Dragi moji GlutenFree prijatelji!

Ta stran je ugledala luč sveta z namenom, da pomagam vsem, ki se bodisi na novo ali pa že dalj časa srečujete s prehrano brez glutena. Ko so mi pred slabim letom po nekaj letih slabega počutja diagnosticirali celiakijo sem bila vesela. Vem, sliši se malce noro, vendar je res. Vesela sem bila, da je to in  ni kaj drugega.

Vendar moram priznati, da sem bila v prednosti, saj se z zdravim prehranjevanjem srečujem v svojem poklicu.  Ugotovila sem, da je veliko ljudi zelo prestrašenih, ko jih seznanijo z doživljensko prehrano brez glutena in da imajo ljudje tudi napačne informacije o tem,  kje se gluten nahaja in kje ne.

Da je brezglutenska prehrana dražja je dejstvo. Se pa da z nekaj triki in dobro voljo tudi vse to obrniti nam v prid. Tako dragi prijatelji vas vabim na mojo stran, kjer bom redno objavljala nove recepte in vse ostalo v zvezi z brezglutensko prehrano, ki vam bo olajšalo življenje.

Vabim vas, da sodelujete s komentarji in vsaka kritika in pohvala sta dobrodošli. Torej začnimo živeti polno življenje, pa čeprav GLUTENFREE.

Vaša GlutenFree prijateljica

Nataša Forstner Holešek